Liikuntastudio Hyvä Olo kiinni 28.12.2021-24.1.2022

Arvoisat Hyvä Olon asiakkaat,

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kiristää koronarajoituksia Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella merkittävästi. Uudet määräykset koskevat kokoontumisia ja tilojen käyttöä ja ne tulevat voimaan 28.12. alkaen. Koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona.

Uudenmaan alueelle on annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Sulkupäätös on voimassa ajalla 28.12.2021–24.1.2022.

Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea:

  • joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat

Olemme auki ma 27.12. normaalisti uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Tiistaista 28.12. eteenpäin kuntosali on suljettuna ja toteutamme ryhmäliikuntatunnit livestreamin kautta 24.1.2022 saakka. Olemme toiveikkaita, että sulkua ei tästä jatketa pidemmälle ja pääsemme avamaan toiminnot normaalisti 25.1.2022.

Varmistathan, että muutat mahdollisen ryhmäliikuntatuntivarauksesi varausjärjestelmässä livestream tuntivaraukseksi aikavälillä 28.12. – 24.1.

Olemme pyrkineet koko korona-ajan olemaan mahdollisimman joustavia ja jatkaneet muun muassa korttien käyttöaikaa aina tarpeen mukaan. Jo ostettujen kausikorttien tai aktivoitujen kuukausikorttien osalta tarjoamme asiakkaillemme seuraavia vaihtoehtoja:

  1. Hyvitämme sulkuajan rahana tai alennuksena seuraavan oston yhteydessä
  2. Lisäämme sulkuajan verran kortteihin lisää käyttöaikaa
  3. Sinulla on myös mahdollisuus tukea paikallista yrittäjää tämän kahden viikon osalta ja katsotaan tilanne uudelleen mikäli sulku jatkuu.

Olethan meihin yhteydessä ja kerrot kuinka haluat toimia.

Haluamme kiittää teitä jokaista tästä kaudesta, toivotamme kaikille hyvää joulua sekä rauhallista uutta vuotta!

Ystävällisin terveisin,
Ann-Marie Nordström & Frans Malmari