Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Personal Trainer - Sinun henkilökohtainen valmentajasi!

Kaipaatko henkilökohtaista valmentajaa tsemppaamaan rinnallesi, suunnittelemaan kuntoilusi, kannustamaan kohti tavoitteitasi?
Liikuntastudio Hyvä Olossa toimii kolme Trainer4You:n lisensoimaa Personal Traineria. Jokainen meistä on myös Hyvinvointivalmentaja sekä Kuntosalivalmentaja :

 • Sari Kiviharju, sari@liikuntastudiohyvaolo.fi
  Haluan auttaa sinua löytämään elämääsi hyvää oloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia liikunnan ja ravinnon kautta. Kannatan pysyviä elämäntapamuutoksia, toteutettuna askel kerrallaan, pikakuurien ja nopeiden dieettien sijaan. Mikäli tuntuu, että haluaisit pieniä tai isoja muutoksia elämääsi, mutta et ole aivan varma miten niitä lähtisit toteuttamaan niin ota minuun yhteyttä! Minä autan sinua.
  Vahvuusalueet: lihasmassan ja lihasvoiman kehittäminen, ravinto ja painonhallinta

 • Miia Mänttäri, miia@liikuntastudiohyvaolo.fi
  Liikunta on kulkenut aina elämässäni mukana tuottamassa positiivista energiaa. Lajitaustaa löytyy maastohiihdosta yleisurheiluun ja juoksusta pesäpalloon. Olen myös kirjoittanut omia henkilökohtaisia kokemuksia raskausajan liikunnasta Anneli Päivänsaran, Liikunnallisen äidin käsikirjaan (Art House, 2013). Valmentajana ja ohjaajana olen energisoiva, motivoiva, kannustava ja vaativan perusteellinen, mutta ilman otsaryppyjä. Hyvä treeni, parempi mieli!
  Vahvuusalueet: juoksu, kestävyystreenit, raskausajan ja sen jälkeinen harjoittelu, ravinto ja painonhallinta
 • Ann-Marie Nordström, ann-marie@liikuntastudiohyvaolo.fi 
  Mietitkö usein, että mistä lähtisin liikkeelle? Miten minun tulisi liikkua? Syönkö oikein? Miten saisin motivaatiota parantaa omaa hyvinvointiani? Ei hätää, ota yhteyttä minuun ja lähdetään yhteiselle matkalle kohti sinun tavoitteitasi. Haluan saada ihmiset liikkumaan, pienin tai isoin askelin - tärkeintä on, että jokainen kokee liikkumisen ilon ja sen tuoman hyvän olon. 
  Vahvuusalueet: painonhallinta, hyvinvointi, liikunnanaloittajat


Valmennus alkaa aina ilmaisella alkukartoituksella jossa käymme läpi sinun tavoitteesi sekä toiveesi. Alkukartoituksen jälkeen päätämme asiakkaan kanssa yhdessä minkälainen valmennuspaketti sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten.

Hinnasto:

 • 1 x 60min 70 € (DUO 105€)
 • 5 x 60min 325 € (DUO 488€)
 • 10 x 60min 600 € (DUO 900€)

 • DUO PAKETTI 
  Tämä paketti sopii esimerkiksi pariskunnille, perheenjäsenille ja kaveruksille, joilla on samankaltaiset taustat ja tavoitteet. Tällöin ystäväparille räätälöidään omat ohjelmat. Treenitapaamiset personal trainerin kanssa ovat aina parille yhteiset. Parivalmennus edellyttää molemmilta samanlaisten valmennuspakettien hankkimista.

 • RÄÄTÄLÖITY kuntosaliohjelma 120€

   

 • Pienryhmävalmennukset
  - Hyvinvointivalmennus: SEURAAVA VALMENNUS 4.1-24.2.2018 - LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ
  Hyvinvointivalmennus lyhyesti:
  - Kesto 2kk
  - Vähintään 7 hengelle
  - Hinta 285 €/osallistuja
  *sisältää henkilökohtaisen haastattelun, kotitreenit, venyttelyohjeet, viikkolukujärjestyksen, ruokavalioehdotuksen sekä kerran viikossa yhteiset treenit 
  - Kuntosalivalmennus tulossa keväällä 2018
  Juoksukoulu tulossa keväällä 2018

 • Kysy myös YRITYKSILLE RÄÄTÄLÖITYJÄ VALMENNUKSIA ja TYKY -tapahtumia.

Hinnat sisältävät alv 24%