Ohjaajat

Ann-Marie Nordström

Ann-MarieHei, olen Liikuntastudio Hyvä Olon omistaja, ryhmäliikuntaohjaaja sekä personal trainer. Suuri intohimoni on ihmisten hyvinvointi ja Liikuntastudio Hyvä Olo edustaa sitä kaikkea. Haluan saada ihmiset liikkumaan, pienin tai isoin askelin – tärkeintä on, että jokainen kokee liikkumisen ilon ja sen tuoman hyvän olon. Kun näet minut niin vetäisethän hihastani, keskustellaan ja mietitään mikä sinut saa liikkumaan ja mitä sinä koet tärkeäksi. Hyvä olo kuuluu meille kaikille. Myös sinulle!

 

Nina Ruda

Nina

Olen Nina Ruda, liikunnanohjaaja pilke silmäkulmassa ja ohjannut hyvää oloa kaiken ikäisille yli 20 vuotta. Ohjaan kaikkia tunteja, hikisistä pehmeimpiin lajeihin. Mottoni on: Jätä itsellesi hyvä olo, älä suorita.

 

 

 

 

Pia Kurkela

PiaHyvinvointi lähtee meistä itsestä ja sisältäpäin. Rakastan tehdä töitä ihmisten kanssa ja haluan auttaa ja motivoida sinua nauttimaan liikunnasta ilman suorituspaineita.

 

 

 

 

 

Minna Holmström

MinnaMoikka! Olen Minna Holmström. 44-vuotias 3 lapsen äiti. Vanhin heistä on 19 -vuotias. ja nuorin 10-vuotis. Asustellaan luonnon rauhassa Nuuksion reunalla. Olen ohjaillut jumppia vuodesta -95 alkaen. Tällä hetkellä omistaudun vain tälle alalle. Rakastan työtäni! Onhan se harrastus ja työ yhdessä paketissa.

 

 

 

Sari Kiviharju
SariOlen Sari, personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja. Jumppia olen ohjannut yli 10 vuotta. Ohjaajana pidän huolen, että teemme kaiken aina tekniikka edellä. Rento ja hauska ilmapiiri antaa jokaiselle myös mahdollisuuden tehdä kunnolla töitä – ei tietenkään otsa kurtussa vaan hikipisarat otsalla!

 

 

 

Miia Mänttäri
Ryhmäliikuntaohjaajana mietin tarkaan ja kokonaisvaltaisesti eri tuntien ohjelmat. Ohjaustyylini on mukavan kupliva, motivoiva, innostava, vaativan hallittu ja haastan joka kerta sekä itseni, että asiakkaat yllättämään itsensä hyvällä lihasaktivaatiolla. Jokainen voi tehdä tunnilla oman tasonsa mukaan nauttien kuitenkin hyvästä fiiliksestä. Teemana aina löytää jokaiselle liikkujalle liikunnan ilo!

Petra Hopmans
Petra on pirteä ryhmäliikunnan ammattilainen joka on ohjannut tunteja jo vuodesta 1999. Petran tunneilla pääset nauttimaan liikunnasta kannustavassa ja energisessä ohjauksessa. Lajeina kaikki tehojumpista pilatekseen ja venyttelyyn.

Hazel Brevett Tirronen

Janette Kontio

Maarit Sykkö

Sari Kylmälä

Bine Vesterinen