Ohjaajat

Ann-Marie Nordström

Ann-MarieHei, olen Liikuntastudio Hyvä Olon omistaja, ryhmäliikuntaohjaaja sekä personal trainer. Suuri intohimoni on ihmisten hyvinvointi ja Liikuntastudio Hyvä Olo edustaa sitä kaikkea. Haluan saada ihmiset liikkumaan, pienin tai isoin askelin – tärkeintä on, että jokainen kokee liikkumisen ilon ja sen tuoman hyvän olon. Kun näet minut niin vetäisethän hihastani, keskustellaan ja mietitään mikä sinut saa liikkumaan ja mitä sinä koet tärkeäksi. Hyvä olo kuuluu meille kaikille. Myös sinulle!

 

Pia Kurkela

PiaHyvinvointi lähtee meistä itsestä ja sisältäpäin. Rakastan tehdä töitä ihmisten kanssa ja haluan auttaa ja motivoida sinua nauttimaan liikunnasta ilman suorituspaineita.

 

 

 

 

Minna Holmström

MinnaMoikka! Olen Minna Holmström. 44-vuotias 3 lapsen äiti. Vanhin heistä on 19 -vuotias. ja nuorin 10-vuotis. Asustellaan luonnon rauhassa Nuuksion reunalla. Olen ohjaillut jumppia vuodesta -95 alkaen. Tällä hetkellä omistaudun vain tälle alalle. Rakastan työtäni! Onhan se harrastus ja työ yhdessä paketissa.

 

 

 

Sari Kiviharju
SariOlen Sari, personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja. Jumppia olen ohjannut yli 10 vuotta. Ohjaajana pidän huolen, että teemme kaiken aina tekniikka edellä. Rento ja hauska ilmapiiri antaa jokaiselle myös mahdollisuuden tehdä kunnolla töitä – ei tietenkään otsa kurtussa vaan hikipisarat otsalla!

 

 

 

Miia Mänttäri
Ryhmäliikuntaohjaajana mietin tarkaan ja kokonaisvaltaisesti eri tuntien ohjelmat. Ohjaustyylini on mukavan kupliva, motivoiva, innostava, vaativan hallittu ja haastan joka kerta sekä itseni, että asiakkaat yllättämään itsensä hyvällä lihasaktivaatiolla. Jokainen voi tehdä tunnilla oman tasonsa mukaan nauttien kuitenkin hyvästä fiiliksestä. Teemana aina löytää jokaiselle liikkujalle liikunnan ilo!

Hazel Brevett Tirronen

Janette Kontio

Maarit Sykkö

Sari Kylmälä

Elina Rajasalo