Kauniaisten uimahallilla maskipakko!

TÄRKEÄ TIEDOTE HYVÄ OLON ASIAKKAILLEMME!

Kauniaisten uimahallin tiloissa on maskipakko. Liikuntastudio Hyvä Olo sijaitsee uimahallin tiloissa joka tarkoittaa sitä että, ennen kuin astut sisään uimahallin tiloihin pue kasvomaski kasvoillesi ja pidä se kasvoillasi myös pukutilassa. JUURI SAAMANI TIEDON MUKAAN, jos asiakas saapuu ilman maskia, evätään pääsy uimahallin tiloihin kyseisen asiakkaan kohdalla.

Jos olet siis tulossa Hyvä Olon kuntosalille, ryhmäliikuntaan tai personal trainer tapaamiseen tulee sinulla olla kasvomaski kasvoillasi kun astut sisään Kauniaisten uimahallin tiloihin.

Toivomme kaikilta ymmärrystä asian suhteen ja kiitämme jo kaikkia etukäteen hyvästä yhteistyöstä!

Lisätietoa asiasta antaa:

Ann-Marie Nordström 0407703800
Liikuntastudio Hyvä Olon omistaja

Hyvinvointivalmennus

Miltä kuulostaisi oma tiivis Hyvinvointivalmennus -ryhmä jossa tapaisimme säännöllisesti 8 tapaamisen kera? Lue lisää, kerron Sinulle mahdollisuudesta johon kannattaa tarttua!

Hyvinvointivalmennuksen tarkoitus on saada itselleen tietoisuus terveellisestä painonpudotuksesta ilman diettijuomia ja pussukoita. Terveellisellä ja tasapainoisella ruokavaliolla sekä oikealla määrällä liikuntaa lähdet matkalle josta et halua palata takaisin – tulet huomaamaan miten hyvinvointisi paranee, kuntosi kasvaa sekä samalla huomaat olevasi matkalla kohti Sinun tavoitteitasi.

Hyvinvointivalmennus on kestoltaan 8.1.-19.2.2021. Ennen ensimmäistä tapaamista aloitamme henkilökohtaisella puhelinhaastattelulla, jossa menemme läpi tulevaa sekä Sinun tavoitteitasi.

Ryhmä kokoontuu aina kerran viikossa yhteiseen treeniin perjantaisin klo. 19.15-20.15 (kesto 60 min) ja treenit teemme Liikuntastudio Hyvä Olon tiloissa. Voit myös osallistua tapaamisiin kotoa Zoom-livestreamin kautta.

 Jokaiselle räätälöidään kotitreeniohjelma, venyttelyohjelma, sekä pohdimme ruokavaliota. Lisäksi saat valmiiksi suunnitellun lukujärjestyksen jossa jokainen päivä on merkitty valmiiksi: tiedät tarkalleen mitä treeniä teet jokaisena päivänä, vapaapäiviä unohtamatta! Lopuksi teemme loppuhaastattelu.

Hyvinvointivalmennuksen hinta on yhteensä 250€ / henkilö. Valmennus varmistuu kun vähintään 8 henkilöä on ilmoittautunut mukaan.

Lisätiedot sekä sitovat ilmoittautumiset 31.12.2020 mennessä osoitteeseen: 
info@liikuntastudiohyvaolo.fi

Valmennuksen vetäjänä toimii Personal Trainer Ann-Marie Nordström.

Hyvä Olo. Sinulle. 

Mindfulness 18.12.2020

Hyvä Olo järjestää yhden MINDFULNESS-ohjauksen joulukuussa – tervetuloa keskittymään itseesi, aistimaan rentoutta, rauhaa ja hyvää oloa! 

– Perjantai 18.12.2020
– Kello 19.00-20.30
– Ohjaajana Miia Mänttäri
– Hinta 45 € (osallistujille lähetetään sähköpostilla lasku)
– Lisätiedot ja ilmoittautumiset: miia@liikuntastudiohyvaolo.fi
– Viimeinen ilmoittautumispäivä pe 11.12.2020 (kerro osallistutko tulemalla paikan päälle vai livestreamin kautta)
– Liikuntastudio Hyvä Olo, Asematie 26, Kauniaisten uimahallilla.

Voit osallistua Mindfulness -ohjaukseen joko varaamalla paikan Hyvä Olon jumppasaliin (max 8 osallistujaa) tai osallistumalla livestreamin kautta. Livestream antaa sinulle mahdollisuuden osallistua ohjaukseen niin, että saat tehtyä mindfulness harjoituksen omassa kodissasi ❤

***

Mindfulness”Mindfulness eli hyväksyvä läsnäolo tarkoittaa tietoista läsnäoloa tässä hetkessä, tilaa joka sallii ja hyväksyy kaikki tuntemukset” Jon Kabat-Zinn, Mindfulness MBSR-menetelmän kehittäjä ja Massachusettsin yliopiston stressiklinikan perustaja.Menetelmästä on tehty yli 4000 tutkimusta viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. 

Tutkimuksissa on todettu muun muassa, että menetelmä:
– laskee stressihormonitasoja
– ennaltaehkäisee ahdistusta
– auttaa kroonisten kipujen hallinnassa
– auttaa univaikeuksiin
– lisää luovuutta
– parantaa keskittymiskykyä
– vahvistaa ihmissuhdetaitoja
– vahvistaa hyvinvointia ja immuunipuolustusjärjestelmää
– parantaa kykyä käsitellä tunteita

Ryhmäliikunta ajalla 21.-31.12.2020

Voit varata varausjärjestelmästä jumppapaikan joko paikan päälle tai livestreamiin:
ma 21.12. Jumppa klo. 09.30 & 18.00
ti 22.12. Jumppa klo. 09.30 & 18.00
ke 23.12. Venyttely klo. 09.30
la 26.12. Kinkunsulatusjumppa klo. 10.20
su 27.12. Kinkunsulatusjumppa klo. 15.00
ma 28.12. Jumppa klo. 18.00
ti 29.12. Jumppa klo. 18.00
ke 30.12. Jumppa klo. 18.00
to 31.12. Jumppa klo. 09.30

Ma pumppi vaihtuu PowerHour tunniksi!

Korona tekee sen, että joudumme hyvin nopeasti reagoimaan eri tilanteisiin! Koska ma Pumppi on tässä Korona hetkessä hieman hankala tunti niin tulimme siihen tulokseen että tunti on nyt toistaiseksi PowerHour. Tunti livestreamataan myös!

Asiakastiedote lokakuu 2020

Kun tulette Hyvä Oloon treenamaan –

Pyydämme teitä mahdollisuuksienne mukaan käyttämään kasvomaskia:
– saapuessanne uimahallin tiloihin
– pukuhuoneessa
– poistuessanne Hyvä Olon tiloista

Suosittelemme teitä käyttämään kasvomaskia:
– silloin kun se treenin osalta on mahdollista niin kuntosalin kuin ryhmäliikunnan puolella

Muistakaa:
– puhdistaa käyttämänne treenivälineet aina käytön jälkeen, suihkepulloja löytyy useita Hyvä Olon tiloista
– käyttää käsidesiä aina kun mahdollista, käsidesiä löytyy suihkepullojen yhteydessä
– ettette tule Hyvä Oloon jos tunnette olevanne kipeänä, olette kipeä taikka epäilette olevanne kipeä

Lisätietoa antaa Ann-Marie Nordström 0407703800 /
ann-marie@liikuntastudiohyvaolo.fi

Mikä ihmeen livestream?

Asiakaskysymyksiä: 

1) Mikä tämä livestream tunti on?
2) Tarviiko livestream tunneille toisen asiakaskortin?
3) Maksaako livestream eri hinnan kuin normaalit jumpat?
4) Voinko ostaa pelkän livestreamin?
5) Mikä on virtuaalistudio?

Hyvä Olon vastaukset:

1) Livestream tunnit ovat suoria lähetyksiä Hyvä Olon jumppasalista. Jos esim. olet aina tullut paikan päälle torstain Pilates tunnille klo. 09.00 pystyt samasta ryhmäliikunnan varausjärjestelmästä varaamaan itsellesi livestream paikan, jolloin pystyt treenaamaan omassa kodissasi täsmälleen samaan aikaan kuin jumppasalissakin sillä hetkellä jumpataan. Livestream on Hyvä Olon palvelu sinulle joka et halua tai pysty tulemaan itse jumppasaliin jumppaamaan vaan jumppaat mielelläsi kotona. Livestream ei ole nauhoite vaan suora lähetys, eli jos tunti alkaa jumppasalissa klo. 09.00 niin silloin sinunkin livestreamjumppa alkaa kotona klo. 09.00.

2) Livestream tunneille ei tarvitse toista asiakaskorttia. Kun sinulla on voimassa oleva Hyvä Olon ryhmäliikuntakortti pystyt jumppavarausta tehdessäsi valitsemaan joko varauksen paikan päälle tai livestream varauksen jolloin treenaat kotona. Kun valitset livestream jumppavarauksen Ann-Marie lähettää sinulle sähköpostilla linkin mitä painamalla pääset mukaan omalta kotikoneelta suoraan jumppalähetykseen. Ann-Marie myös pitää huolta, että 10-kortilta otetaan käyntikerta pois ja että kuukausikortti on aktiivinen oikean ajan.

3) Ei ole väliä tuletko paikan päälle tai treenaatko kotona livestreamin kautta, kummatkin ovat samanahintaisia. 

4) Voit aina valita ryhmäliikunnan varausjärjestelmästä livestream vaihtoehdon kun haluat treenata kotona sen sijaan että tulet Hyvä Olon jumppasaliin.

5) Virtuaalistudio sisältää valmiiksi nauhoitettuja jumppia ja se on ostettavissa verkkokaupastamme hintaan 24,90 €. 

Ota ihmeessä yhteyttä, Ann-Marie 0407703800 ja kysy näistä asioista lisää tai laita sähköpostia 
ann-marie@liikuntastudiohyvaolo.fi

Mitä eroa on Hyvä Olon LIVESTREAM :lla ja Hyvä Olon VIRTUAALISTUDIOLLA?

LIVESTREAM -tunti on suora lähetys jumppasalista ja antaa sinulle mahdollisuuden treenata tunti kotoa käsin. Tämä on loistava vaihtoehto jos et pysty tulemaan paikan päälle Hyvä Oloon. Varaus tehdään normaalisti varausjärjestelmän kautta, painat vain sitä tuntia minkä edessä lukee livestream. Livestream kertamaksun pystyt ostamaan Hyvä Olon verkkokaupasta. 10-kortteja sekä kuukausikortteja saat ostettua uimahallin kassalta tai Hyvä Olon verkkokaupasta.
Kun varaat paikan tullaksesi jumppaamaan paikan päälle on tuntia kohden käytössä 8 asiakaspaikkaa.

***

VIRTUAALISTUDIO sisältää valmiiksi nauhoitettuja ryhmäliikuntatunteja jolloin pystyt treenaamaan oman aikataulusi mukaan. Virtuaalistudiossa sinua ohjaa tutut Hyvä Olon ohjaajat. Valikoimassa on mm kehonhuoltoa, tanssia, kahvakuulaa, pilatesta ja paljon muuta! Erityismainintana virtuaalistudion erittäin kattava kahvakuulan tekniikkaosio! Virtuaalistudion saat ostettua Hyvä Olon verkkokaupasta hintaan 24,90 € / 30 päivää.

HighRoller – paranna liikkuvuutta, verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

HighRoller sopii liikelaajuuksien parantamiseen, nestekierron tehostamiseen ja faskioiden käsittelyyn. HighRoller on suomalainen innovaatio ja vuoden liikuntatuote 2015.

Perjantai 16.10. klo 19:00 – 20:30, hinta 45 €
Perjantai 23.10. klo 19:00 – 20:30, hinta 45 €
Perjantai 30.10. klo 19:00 – 20:30, hinta 45 €
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: miia@liikuntastudiohyvaolo.fi

Ohjaus: Miia Mänttäri

Lisätietoa HighRoller-tunnin sisällöstä:
Putkirullaus perustuu faskian hierontaan ja dynaamiseen liikkuvuuden kehittämiseen. Liikkuvuuden parantamisen lisäksi rullalla voidaan tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä pehmittää pehmytkudoksia. Rullauksessa käytetyt tekniikat perustuvat hieronnassakin käytettyihin tekniikoihin. Muistaen kuitenkin, että parhaat tulokset liikkuvuuden lisäämiseen saadaan, kun yhdistetään putkirullaus muihin kehonhuoltomenetelmiin, kuten erilaiset venyttelytekniikat ja hieronta. 

Mikä tekee HighRollerista erinomaisen lihashuoltovälineen? Helppo pitää vartalo rentona – suurempi vaikutus liikkuvuuden parantamiseen. Paineen säätely helppoa – stimuloi vahvemmin verenkiertoa sydämeen päin ja auttaa vähentämään nesteen kertymistä.