Hyvä Olon Personal Trainer -tuotteet:

Personal Training tarkoittaa yksilövalmennusta, asiakkaan ohjaamista ja valmentamista kohti yhteisesti sovittua tavoitetta. Tavoitteen saavuttamista seurataan valmennussuhteen aikana säännöllisesti jotta suunta kohti tavoitteen toteutumista säilyy. Sinun Personal Trainerin tehtävä on auttaa tavoitteen asettelussa, jotta tavoite pysyy realistisena ja sen jälkeen huolehtia valmennusprojektin etenemisestä – huomioiden asiakkaan mahdollisesti muuttuvatkin resurssit.

Räätälöimme jokaisen Personal Trainer paketin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Paketit sisältävät aina henkilökohtaisesti sinulle tehdyn treeniohjelman sekä yhteydenpidon sinulle sopivalla aikataululla. Lisäksi asiakkaan toiveiden mukaisesti tarjolla on muun muassa ruokapäiväkirjan seurantaa tai vaikka yhdessä Personal Trainerin kanssa ruokakaupassa asiointia. Paketit todellakin räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen asiakkaan toiveita ja tavoitteita kuunnellen!

***

PT AKTIIVI: Hinta 159 € / 4 viikkoa 
Toivotko tapaamisia parin viikon välein? Tällöin PT AKTIIVI on sinun valmennuspakettisi. Tällä paketilla saat itsellesi kannustavan valmennuksen kaksi kertaa neljän viikon aikana ilman liikoja paineita. Sinulla on mahdollisuus treenata hieman enemmän itseksesi ja samalla olet tietoinen, että seuraava tapaaminen on tuloillaan. Saat hyvän pohjan siihen miten rakennat harjoittelusta pysyvää tapaa itsellesi kohentaa kuntoa ja nauttia elämästä!

***

PT TEHO: Hinta 279 € / 4 viikkoa 
Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta kerran viikossa? Tällöin PT TEHO on juuri Sinun valmennuspakettisi. Tapaamisia on neljä kertaa neljän viikon aikana. Nämä viikoittaiset valmennustapaamiset opastavat ja kannustavat sinua eteenpäin ja sopivat erinomaisesti niin laihduttajille, kunnon treeniä kaipaaville tai elämäntapamuutosta hakeville henkilöille.

***

PT TSEMPPI: Hinta 110 €
Jokainen tarvitsee omaa tsemppaajaa ja tämä palvelu on juuri sellainen! Varaa oma Tsemppi-aika, kerro tapaamisessa mitä haluat treenata ja lähde treenattuna kotiin!

Sisältää yhden 60 min tapaamisen Personal Trainerin kanssa.

***

PT 10 -PAKETTI: Hinta 890 €
Tämä paketti on tarkoitettu asiakkaalle joka haluaa treenata useita kertoja viikossa Personal trainerin kanssa,  treenikertoja tulee useimmiten kolme viikossa. Varsinkin jos elämä on hektistä ja ajankäyttö treenaamiselle on tiukalla, on PT 10 -paketti sinun vastauksesi. Voit olla varma, että jokainen treenisi on tarkkaan mietitty ja ajankäyttösi maksimoitu. Paketin kaikki kymmenen kertaa tulee olla käytetty viimeistään kahden kuukauden sisällä 10-paketin ostosta. 

***

KUNTOSALIOHJELMA: Hinta 120 €
Henkilökohtainen kuntosaliohjelma sisältää:
– henkilökohtaisen haastattelun yhdessä Personal Trainerin kanssa
– Personal Trainerin laatiman ohjelman tarkka läpikäynti kuntosalilla yhdessä asiakkaan kanssa, kesto noin 75 min.

***

RAVINTOVALMENNUS PAINONHALLINTAAN: Hinta 79,50 € / kk (yhteensä 3 kk 238,50 €) 

Ravintovalmennus on kokonaisvaltainen muutos kohti terveellisiä ruokatottumuksia. Valmennuksessa tehdään ravintoanalyysi ruokapäiväkirjasi pohjalta ja lähdetään muuttamaan ruokavaliotasi kohti uutta terveellisempää, sinun tavoitteitasi kohden. Valmennuksessa seurataan muutosta ja edistymistäsi koko jakson ajan, myös tapaamisten ulkopuolella.

Mitä hintaan sisältyy tapaamisten ulkopuolella?

Sähköposti- ja/tai puhelintuki, motivointiharjoitukset sekä ongelmakohtiin puuttuminen. Ruokapäiväkirjan analyysi jakson alussa, ruokavalion seuranta ja korjaukset koko valmennuskauden ajan. 

Mitä valmennuksella saavutetaan?

Saat juuri sinulle sopivan, tavoitteitasi vastaavan ohjeistuksen. Opit kuuntelemaan kehoasi, tiedät mitä ostaa ruokakaupasta ja mitä lautasellasi kuuluu olla.

***

RUOKAVALION UUDISTUS: Hinta 150 € 
Jos et koe kaipaavasi valmennusta, vaan haluat uuden ruokavalion on tämä kahden viikon valmennus juuri sinulle. Ruokavalio on aina sinulle suunniteltu, nykyisten tottumustesi pohjalta rakennettu. Hinta sisältää perusteellisen alkukartoituksen, ruokapäiväkirjan, ruokailurytmin sekä uuden ruokavalion läpikäymiseen.  

Ruokavalion voi tilata myös etänä – sisältö on sama, mutta haastattelu sekä sinulle räätälöity ruokavalio käydään tuolloin läpi puhelimitse tai Zoom -etäpalaverina.

Ensimmäinen tapaaminen 60-75 min: Haastattelu sekä opastaminen ruokapäiväkirjan täyttöä varten.
Toinen tapaaminen 60-75 min: Uuden ruokavalion sekä ruokailurytmin tarkka läpikäynti. 

***

Kaikki Personal Trainer -tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%.

Ota yhteyttä Hyvä Olon Personal Trainereihin tästä.