Asiakaspalautteet

Pirjo
Ihana palata kesän jälkeen ryhmäliikunnan pariin. Minnan tunnit ovat aina kivoja ja tämän aamun lempeä core oli oikein sopiva aloitus syyskaudelle. Hyvä Olo yrityksenä on minulle sopivassa paikassa ja miellyttävän kokoinen. Olen usean vuoden aikana saanut sieltä hyvää oloa ja mieltä, kiitos.

Hyvä Olon asiakas
Tällä viikolla osallistuin Powerhouriin ja Pumpiin; molemmat tunnit tuntuivat tosi hyviltä ja tehokkailta! Käytiin läpi koko keho, kyllä tuntuu joka puolella. Ohjaajien iloinen ja reipas meininki saa aina hyvälle tuulelle, ryhmäliikunta antaa ihanasti vastapainoa päivätyölle. Tosi kiva, että Hyvä Olo toimii täällä Granissa, se on sopivan kokoinen liikuntakeskus lähellä kotia. Aivan mahtavaa taas, kun tunnit on alkaneet kesän jälkeen!

Terhi
Ensimmäinen läsnäolo yli vuoden vai onko jo puolentoista vuoden videotuntien jälkeen. Tein livescreen tunnit jämptisti lähes joka maanantai ja Mape muisti, että olin mukana useammin kuin hän! Hih! En ollu tipahtanut kärryiltä ja corevenytunti tarjosi edelleen minulle sopivasti haastetta.

Katri
Hei, olin zumba-tunnilla. Tunti oli oikein mukava ja hyvä. Rentouduin ja sain hymyä huuleen, kuten kaikki muutkin!

Nainen
Kaikkensa antanut. Tyytyväinen, että kesän kuntoilun ansiosta jaksoin odotettua paremmin. Tunti oli taattua Mapea 🙂 Hyvä Olo merkitsee omaa aikaa, hyviä jumppia ja itsestä huolehtimista, pelkkää positiivista toiminnasta. Ihana pieni liikuntapaikka, lähellä kotia ja hyvät jumpat.

Riitta
Minnan vetämä aerobic oli superhyvä, todella tehokas hikitreeni ja mahtava musa, kiitos 🙂
Hyvä olo -liikuntastudio merkitsee minulle paljon, tunneilla on aina positiivinen, iloinen fiilis! Minusta on miellyttävämpi käydä pienessä kotoisassa paikassa ryhmäliikunnassa kuin isossa keskuksessa. On lisäksi hyvä, että on erilaisia tunteja tarjolla.


Iloinen asiakas
Zumba on mun ehdoton suosikki Hyvän Olon tunneista. Mukaansatempaava musiikki ja ihanan pirteä Janette pitävät tempon ja fiiliksen yllä.

Marina
Hyvä mieli kun kausi on taas alkanut – ja kaikki paikat kipeinä tehokkaan tunnin jälkeen 😊 Tunti oli sellainen mitä odotin, kaikki ohjaajat ovat hyviä omalla tyylillään.

– Hyvä liikuntapaikka lähellä kotia, jonne mukava mennä joko aamu- tai iltatunnille 
– monipuolinen tuntitarjonta, johon olemme saaneet vuosien varrella vaikuttaa 
– erittäin mukavat ja pätevät ohjaajat
– kivaa jumppaseuraa, lisääkin mahtuisi mukaan!


Minna
Jäi energinen olo. Sellainen fiilis, että yes, onpa kiva päästä taas tositoimiin! Tunti oli juuri sitä mitä odotin. Niska ollut kipeänä pari päivää vaan eipä ole enää. Liikunnan iloa 🙂 Niin sen vaan on, että nainen parhaassa iässä kaipaa säännöllistä liikuntaa ollakseen paras oma itsensä 🙂 

Hyvä Olon asiakas
– Minkälainen tunne/olotila jäi tunnista? Tunnista jäi energinen olo.
– Oliko tunti sellainen mitä odotit? Oli hyvä setti eri lihasryhmäliikkeitä ja tunti vastasi hyvin odotuksia.
– Mitä Hyvä Olo (tunne ja/tai yritys) merkitsee sinulle? Tärkeintä on varmaan hetki omaa aikaa ja rento tunne hikisen tunnin jälkeen.
– Kerro myös muita ajatuksia tai esitä minulle kysymys 🙂 Petran iloinen persoona saa hyvän fiiliksen tunnille.