Hyvä Olon RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI

Syyskauden ryhmäliikuntakalenteri ajalle 4.9.-21.12.2023.
Muutokset mahdollisia!

Ryhmäliikunnan varauskalenteriin tästä!

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunneille tulee mielellään aina varata paikka Hyvä Olon varausjärjestelmän kautta. Näin varmistat että sinulla on paikka tunnille. Tunnille voi ilmoittautua myös paikan päällä, mutta jos tunti on jo ennakkoon varattu täyteen, niin tuolloin et valitettavasti pääse tunnille mukaan.
– JOS SINUN PITÄÄ POISTAA VARAUS TULEE SE TEHDÄ VIIMEISTÄÄN KAKSI TUNTIA ENNEN TUNNIN ALKUA. TÄMÄN JÄLKEEN VARAUSTA EI VOI POISTAA JA YKSI KÄYNTIKERTA POISTUU KORTILTASI.
– Kun saavut uimahallille, niin lunasta paikkasi kassan vieressä olevan pädin kautta.
– Odotathan oman tuntisi alkamista pukuhuoneen puolella, annetaan edellisen jumpparyhmän desinfioida käytetyt jumppavälineet rauhassa.
 – Ohjaaja opastaa ottamaan oikeat välineet ennen tunnin alkua. Ethän tule tunnille myöhässä!
 – Suosittelemme käyttämään isoa pyyhettä jumppamaton päällä.
 – Pyydämme pesemään kädet ennen ja jälkeen treenin.
 – Ethän tule kipeänä Hyvä Oloon.
– Treenin jälkeen suihku, sauna sekä uinti kuuluvat aina sinun käyttöösi uimahallin aukioloaikojen puitteissa.

Ryhmäliikuntaan saa osallistua 14-16 vuotiaat vanhempien kanssa. Nuorella tulee olla oma jumppakortti!

 

Ryhmäliikunnan livestream -tunnille tulee ilmoittautua etukäteen varaamalla paikka varausjärjestelmän kautta kuten tavallisillekin ryhmäliikuntatunneille. Varaus tulee tehdä 4 tuntia ennen tunnin alkua. Tunnille ei voi osallistua ilman varausta. Mikäli varausta ei ole peruutettu viimeistään 1 tunti ennen tunnin alkua tai asiakas on saanut sähköpostiin osallistumislinkin, tehty varaus veloitetaan asiakastililtä.

 

Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Kuntojumppa
Tästä tunnista on helppo aloittaa – liikkeet tehdään rauhallisesti ja hosumatta. Kehon hallintaa, koordinaatiota ja lihaskuntoa kehittävä jumppa. Tunti ei sisällä vaikeita askelkuvioita. Sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Body
Helppo ja selkeä alkulämmittely ilman vaikeita koreografisia sarjoja. Tehokkaasti koko vartaloa vahvistava jumppa.

Zumba® Fitness
Zumba® Fitness on tanssillinen tunti joka sopii kaikille, pääpaino on tanssissa ja liikunnan nauttimisessa! Zumba® Fitness musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin, muun muassa merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso, salsaton ja flamenco.

Ohjattu kuntosali
Tunti aloitetaan lämmittelyllä jonka jälkeen siirrymme ohjattuun kuntosaliharjoitteluun kuntosalin puolelle. Tunnin päätteeksi venyttelemme.

Pump
Tehokas lihaskuntotunti jolla saavutat nopeasti tuloksia! Vartaloa kiinteyttävä ja lihaskuntoa edistävä tunti jolla käytetään tankoa, levypainoja sekä steplautaa. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Sopii sekä aloittelijoille että aktiiviurheilijoille, naisille sekä erinomaisesti myös miehille! Jokainen valitsee itselleen sopivat painot oman kuntotason mukaan.

Easy Body Step
Tunnilla askelletaan musiikin tahdissa step-laudalle. Kaikki liikkeet opetellaan rauhassa! Tulet parantamaan kuntoa, voimaa ja koordinaatiokykyä. Tämä tunti sopii kaikille!

Reisi-Vatsa-Pakara (R-V-P)
Tunti aloitetaan lämmittelyllä jonka jälkeen keskitytään tehokkailla lihastreeneillä reisi, vatsa ja pakara alueelle. Lopuksi kunnon venyttely.

Pilates
Vahvistetaan sekä venytetään vartalon syviä- sekä ryhtilihaksia. Tempo on hidas ja rauhallinen. Myös hengitystekniikkaa kehitetään liikkeiden lomassa.

Kiertoharjoittelu
Kiertoharjoittelussa sinulla on useampia kohteita joissa teemme lihaskuntoharjoitteita, sykkeen nostoa, staattisia pitoja ja kaikkea muuta hauskaa! Tule mukaan kokeilemaan hauska ja hikinen tunti 🙂

PowerHour
Tuhti annos lihastreeniä, hikeä ja sykkeen nostoa. Tunnin aikana menemme läpi suurimmat lihasryhmät ja lopuksi palauttava venyttely.

Hyvä Olon Balance
Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla. Painotus omaan hengitys tahtiin sekä mielenrauhaan, virtaa tunnin alusta loppuun saakka!

Kahvakuula
Kahvakuulailu on tehokas treenimuoto – teemme monipuolisesti liikkeitä päälihasryhmille ja harjoittelemme oikeaa tekniikkaa. Harjoitteet lisäävät voimaa, kestävyyttä sekä tasapainoa.

Terve selkä & Kehonhuolto + striimi
Tunti alkaa Terve selkä -tunnilla jossa parannetaan selkärangan liikkuvuutta, sekä vahvistetaan selän ja keskivartalon lihaksia. Tunnin toinen puolisko jatkuu kehonhuollolla. Harjoitukset rentouttavat kehoa, parantaa kehon verenkiertoa ja edistävät näin aineenvaihduntaa. Tämä yhdistelmäjumppa sopii loistavasti myös liikunnan aloittelijoille. Sinun on myös mahdollisuus osallistua etänä!

Core & venyttely
Tällä tunnilla harjoitetaan 30 min keskivartalon syvien sekä pinnallisten lihaksien vahvistamista sekä niiden hallintaa. Lisäksi keskitymme myös selän, kylkien ja pakaroiden lihaksiin. Tämän jälkeen teemme 25 min venyttelyä kehon isoimmille lihaksille. Tunti on kokonaisuudessaan rauhallinen eikä ohjauksen aikana tehdä askelsarjoja. Sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

GiryaBoxing
Tämä tunti tarjoaa aimo annoksen treeniä, sillä ensiksi treenaamme noin 30 min kahvakuulalla tehokkaita lihaskunto harjoitteita ja jatkamme kuntonyrkkeilyllä tunnin toisen puoliskon. Niin kahvakuula kuin kuntonyrkkeily on mm. toimistotyöläisen unelmatunti – harjoitteet avaavat niska-hartia- selkälihaksia, keskivartalon lihakset saavat upean treenin ja koko vartalo kiittää tunnin lopussa. Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan eri lyöntitekniikoita pariharjoitteina sekä tehdään tuhti annos lihastreeniä. Hikitakuu!

Äijäjumppa – kausimaksu
Äijäjumppa on tarkoitettu vain miehille! Jokainen tunti on erillainen, esim. venyttelyä, kokokehontreeniä, core, kahvakuulaa, kehonhuoltoa jne. Koko kaudelle ilmoittaudutaan ennakkoon info@liikuntastudiohyvaolo.fi. Kausi maksetaan ennen ensimmäistä tuntia uimahallin kassalle.