Hyvä Olon Personal Trainer -tuotteet:

Personal Training tarkoittaa yksilövalmennusta, asiakkaan ohjaamista ja valmentamista kohti yhteisesti sovittua tavoitetta. Tavoitteen saavuttamista seurataan valmennussuhteen aikana säännöllisesti jotta suunta kohti tavoitteen toteutumista säilyy. Sinun Personal Trainerin tehtävä on auttaa tavoitteen asettelussa, jotta tavoite pysyy realistisena ja sen jälkeen huolehtia valmennusprojektin etenemisestä – huomioiden asiakkaan mahdollisesti muuttuvatkin resurssit.

Räätälöimme jokaisen Personal Trainer paketin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Paketit sisältävät aina:
– henkilökohtaisesti sinulle tehdyn treeniohjelman
– yhteydenpidon sinulle sopivalla aikataululla
– inspiroivan etävalmennuksen
Lisäksi asiakkaan toiveiden mukaisesti tarjolla on muun muassa mentaalivalmennusta, ruokapäiväkirjan seurantaa tai vaikka yhdessä Personal Trainerin kanssa ruokakaupassa asiointia. Paketit todellakin räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen asiakkaan toiveita ja tavoitteita kuunnellen!

***

PT AKTIIVI: Hinta 200 € / 4 viikkoa
Toivotko tapaamisia parin viikon välein? Tällöin PT AKTIIVI on sinun valmennuspakettisi. Tällä paketilla saat itsellesi kannustavan valmennuksen kaksi kertaa neljän viikon aikana ilman liikoja paineita. Sinulla on mahdollisuus treenata hieman enemmän itseksesi ja samalla olet tietoinen, että seuraava tapaaminen on tuloillaan. Saat hyvän pohjan siihen miten rakennat harjoittelusta pysyvää tapaa itsellesi kohentaa kuntoa ja nauttia elämästä!

PT AKTIIVI DUO: Hinta kahdelle hengelle: 300 € / 4 viikkoa
Tämä paketti sopii esimerkiksi pariskunnille, perheenjäsenille ja kaveruksille, joilla on samankaltaiset taustat ja tavoitteet. Tällöin parille räätälöidään yhteiset ohjelmat ja treenitapaamiset personal trainerin kanssa ovat aina parille yhteiset.

***

PT TEHO: Hinta 300 € / 4 viikkoa
Kaipaatko henkilökohtaista valmennusta kerran viikossa? Tällöin PT TEHO on juuri Sinun valmennuspakettisi. Tapaamisia on neljä kertaa neljän viikon aikana. Nämä viikoittaiset valmennustapaamiset opastavat ja kannustavat sinua eteenpäin ja sopivat erinomaisesti niin laihduttajille, kunnon treeniä kaipaaville tai elämäntapamuutosta hakeville henkilöille.

PT TEHO DUO: Hinta kahdelle hengelle: 450 € / 4 viikkoa
Tämä paketti sopii esimerkiksi pariskunnille, perheenjäsenille ja kaveruksille, joilla on samankaltaiset taustat ja tavoitteet. Tällöin parille räätälöidään yhteiset ohjelmat ja treenitapaamiset personal trainerin kanssa ovat aina parille yhteiset.

***

Lisätapaamiset AKTIIVI ja TEHO paketteihin saman kuukauden sisällä jo ostetun paketin kanssa: 62 € / h
Lisätapaamiset DUO YSTÄVÄPAKETTEIHIN saman kuukauden sisällä jo ostetun paketin kanssa: 93 € / h (kahdelle hengelle samanaikainen tapaaminen)

***

PT TSEMPPI: Hinta 89 €
Jokainen tarvitsee omaa tsemppaajaa ja tämä palvelu on juuri sellainen! Varaa oma Tsemppi-aika, kerro tapaamisessa mitä haluat treenata ja lähde treenattuna kotiin!

Sisältää yhden 60 min tapaamisen Personal Trainerin kanssa.

***

KUNTOSALIOHJELMA: Hinta 120 €
Henkilökohtainen kuntosaliohjelma sisältää:
– henkilökohtaisen haastattelun yhdessä Personal Trainerin kanssa
– Personal Trainerin laatiman ohjelman tarkka läpikäynti kuntosalilla yhdessä asiakkaan kanssa, kesto noin 75 min.

– jos kaipaat lisäopastusta tai jos kehossasi on nivelongelmia (kulumia, leikkauksia tms.) suosittelemme lisäksi PT Tsemppi-kerran ostoa!

***

Kaikki Personal Trainer -tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%.

Ota yhteyttä Hyvä Olon Personal Trainereihin tästä.