Ohjaajat

Ann-Marie Nordström

Ann-MarieHei, olen Liikuntastudio Hyvä Olon omistaja, ryhmäliikuntaohjaaja sekä personal trainer. Suuri intohimoni on ihmisten hyvinvointi ja Liikuntastudio Hyvä Olo edustaa sitä kaikkea. Haluan saada ihmiset liikkumaan, pienin tai isoin askelin – tärkeintä on, että jokainen kokee liikkumisen ilon ja sen tuoman hyvän olon. Kun näet minut niin vetäisethän hihastani, keskustellaan ja mietitään mikä sinut saa liikkumaan ja mitä sinä koet tärkeäksi. Hyvä olo kuuluu meille kaikille. Myös sinulle!

 

 

 

Nina Wilenius

Nina

Olen Nina Wilenius, liikunnanohjaaja pilke silmäkulmassa ja ohjannut hyvää oloa kaiken ikäisille yli 20 vuotta. Ohjaan kaikkia tunteja, hikisistä pehmeimpiin lajeihin. Mottoni on: Jätä itsellesi hyvä olo, älä suorita.

 

 

 

 

 

Pia Kurkela

PiaHyvinvointi lähtee meistä itsestä ja sisältäpäin. Rakastan tehdä töitä ihmisten kanssa ja haluan auttaa ja motivoida sinua nauttimaan liikunnasta ilman suorituspaineita.

 

 

 

 

 

Minna Holmström

MinnaMoikka! Olen Minna Holmström. 44-vuotias 3 lapsen äiti. Vanhin heistä on 19 -vuotias. ja nuorin 10-vuotis. Asustellaan luonnon rauhassa Nuuksion reunalla. Olen ohjaillut jumppia vuodesta -95 alkaen. Tällä hetkellä omistaudun vain tälle alalle. Rakastan työtäni! Onhan se harrastus ja työ yhdessä paketissa.

 

 

 

 

Sari Kiviharju
Sari
Hei! Nimeni on Sari ja olen personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja. Personal trainerina haluan auttaa sinua löytämään elämääsi hyvää oloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia liikunnan ja ravinnon kautta. Kannatan pysyviä elämäntapamuutoksia, toteutettuna askel kerrallaan, pikakuurien ja nopeiden dieettien sijaan. Mikäli tuntuu, että haluaisit pieniä tai isoja muutoksia elämääsi, mutta et ole aivan varma miten niitä lähtisit toteuttamaan niin ota minuun yhteyttä! Minä autan sinua!

 

 

Elisa Mäkinen
Olen aikuisena alaa vaihtanut, liikunnan alalle kouluttautunut ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer ja nykyään ennen muuta Somatic Pilates-ohjaaja. Ohjatessani olen lempeä mutta kuitenkin tarkka ja vaativa. Toivon, että opitte tunneillani oman kehonne toiminnan, maltatte kuunnella kehoanne ja keskitytte hengityksen avulla avaaviin, venyttäviin ja vahvistaviin liikkeisiin.

Bine Vesterinen

Maarit Sykkö

Miia Mänttäri