Hyvä Olon Ihanat Ohjaajat

Ann-Marie Nordström
Olen Liikuntastudio Hyvä Olon omistaja, ryhmäliikuntaohjaaja sekä Personal trainer. Suuri intohimoni on ihmisten hyvinvointi ja Liikuntastudio Hyvä Olo edustaa sitä kaikkea. Haluan saada ihmiset liikkumaan, pienin tai isoin askelin – tärkeintä on, että jokainen kokee liikkumisen ilon ja sen tuoman hyvän olon.

Pia Kurkela
Hyvinvointi lähtee meistä itsestä ja sisältäpäin. Rakastan tehdä töitä ihmisten kanssa ja haluan auttaa ja motivoida sinua nauttimaan liikunnasta ilman suorituspaineita.

Minna Holmström
Moikka! Olen ohjaillut jumppia vuodesta -95 alkaen. Tällä hetkellä omistaudun vain tälle alalle. Rakastan työtäni! Onhan se harrastus ja työ yhdessä paketissa.

Sari Kiviharju
Olen Sari, Personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja. Jumppia olen ohjannut yli 10 vuotta. Ohjaajana pidän huolen, että teemme kaiken aina tekniikka edellä. Rento ja hauska ilmapiiri antaa jokaiselle myös mahdollisuuden tehdä kunnolla töitä – ei tietenkään otsa kurtussa vaan hikipisarat otsalla!

Janette Kontio
Olen Janette, innokas Zumbafani. Olen tanssinut pienestä pitäen ja Zumbaan ihastuin lähes 10 vuotta sitten. Vähitellen kävi niin, että harrastus muuttui työksi ja nyt olen ohjannut Zumbaa jo 5 vuotta. Tavoitteeni on, että tunneillani meille kaikille tulee sekä hiki että hymy.

Hazel Brevett-Tirronen

Maarit Sykkö
Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja yli 20 vuotta ja yhä edelleen nautin jokaisesta tunnista, hiestä ja ihanista jumppaajista. Parasta on, kun näkee tunneilla hymyä, itsensä haastamista ja liikunnan iloa. Liikunta tuo meille kaikille hyvää oloa!

Jasmin Diesen

Petra Hoffman